Subscribe News Feed Subscribe Comments

+ Newlywed :: Dayu & Ekhwan +

Kek ni semua dibuat khas untuk sweet cousin kami, Miss Dayu. Opss, sudah Puan skrg. Die pilih pink untuk hantaran dan biru bagi majlis persandingan. Senang sungguh berurusan dengan die & die sgt trust kan kami to give the best. Majlis berjalan dengan meriah. Makanan sedap, tetamu ramai & we love the dress masa potong kek. Tapi x sempat nak amek gamba. Upload ye nanti kak!! Hehe. Thx a lot for the order. Harap akak berpuas hati & from the big family of charmbakers, kami ucapkan~ Selamat Pengantin Baru & Bahagia ke Akhir Hayat. xoxo.

Set hantaran: 11 cuppies & 1/2kg ++ kek. Electric Pink. I loike!

Kek dan cupcakes yang memenuhi tiers. Biru pilihan pengantin.

7 comments:

Ana-Maria said...

Nice

lila said...

Thanx for the compliment ana-maria:-)

Dayu said...

ly,
kek sangat sedap
kek yg ly ngan ayu reserve abis akak balun makan
sekejap je dah bersih ly

thanks ye
ly ngan ayu ngan kak nor buat kek best2 untuk akak

lila said...

hai kak..happy to hear that u like our cake..thx again..:)

~Sasha Farina~ said...

cantiknya!! buat set-up nya sekali? agak agak berapa eh kalo mcm ni.. and rush order, buleh ker?

email me - sashafarina@gmail.com

please? :)

RiNa said...

lawa la..

kak, berapa harga utk kek mcm ni?


email : rinaz0602@yahoo.com

cHinNiEL said...

very nice cake!!i really like it!!!how much is that 1 cake and 20 cupcakes?

 
Charm Bakers | TNB